logotype

Keressen Bizalommal

Budapest Teréz körút 34 

+36-70-600-0873

+36-30-713-8855

Ingyenes Hívás Viberen!

E-mail: regisegkp@gmail.com

KÜLDJE EL A TELEFONSZÁMÁT + FOTÓT A TÁRGYRÓL, ÉKSZERRŐL!

 

Mit vásárolunk?

Régi fegyverek és ruházat

Országos ház, lakás és nyaraló készpénzes felvásárlás és Ingyenes Értékbecslés!

Festménybecsüs - Festmény értékbecslés

Régiség szakértőként gyakorlatilag bármilyen régiséget, antik tárgyat vásárolunk. Régiségek között festmények, szőnyegek, bútorok, ékszerek, kerámiák, műtárgyak fontos szerepet töltenek be. Régiség szakértő kollégáink minden esetben ingyenes értékbecslést végeznek a régiségekkel, antik tárgyakkal kapcsolatban. Így az ügyfélünk mindig az aktuális piaci ár szerinti legmagasabb készpénzt kapja meg az értékeiért. Ez azért fontos, mert így az ügyfél is elégedett, illetve mi is hosszútvon elégedett ügyfeleket tudhatunk magunk mellett. Régiség üzleteinkben Budapesten személyesen is behozhatja az értéktárgyait ingyenes értékbecslésre. Az üzletünkbe behozott régiségekért, antik tárgyakért azonnal fizetünk készpénzben. Régiség kereskedő kollégáink ingyenes kiszállnak az Ön otthonába is és elvégzik az értékek felbecsülését. Bátran keressen minket elérhetőségeinken!

Budai bemutatóterem

Exkluzív budai bemutatótermünkben biztosítjuk értékbecslő szolgáltatásunkat ingyenesen.

Látogasson el mielőbb budai bemutatótermünkbe mielőbb régiségével!

Még több kép budai üzletünkről...

Borostyán felvásárlás azonnal készpénzért!

Borostyán eladás előtt feltétlen hívjon minket először! Garantáltan a legmagasabb árat fizetjük!

Borostyán kövek, borostyán nyakláncok, borostyán ékszerek felvásárlás Budapesten és vidéken is.

Mi is az a borostyán, borostyánkő?

A borostyán vagy borostyánkő egy fosszilis hosszú évek alatt megkövesedett gyanta. A borostyánt nagyon gyakran ásványként tartják számon, pedig nem az, a borostyán valójában számos szerves ásvány elegye. Borostyán szabálytalan, alaktalan formákat alkot. Gyakran tartalmaz zárványokat, sokszor épen maradt fosszilis rovarokat  kisebb állatokat (gyík) növényi maradványokat, melyek az értékét növelik.

Már az őskorban is kedvelt volt a borostyán. Számos nyakék, apró szobor és dísztárgy kerül elő folyamatosan. Elképzelhető, hogy fizettek is vele.

Eladná Borostyán ékszereit, köveit? Keressen minket e-mailben, telefonon vagy személyesen és a piacon a  legmagas árat fizetjük érte!