logotype

Keressen Bizalommal

Budapest Teréz körút 34 

+36-70-600-0873

+36-30-713-8855

Ingyenes Hívás Viberen!

E-mail: regisegkp@gmail.com

KÜLDJE EL A TELEFONSZÁMÁT + FOTÓT A TÁRGYRÓL, ÉKSZERRŐL!

 

Mit vásárolunk?

Régi fegyverek és ruházat

Országos ház, lakás és nyaraló készpénzes felvásárlás és Ingyenes Értékbecslés!

Festménybecsüs - Festmény értékbecslés

Régiség szakértőként gyakorlatilag bármilyen régiséget, antik tárgyat vásárolunk. Régiségek között festmények, szőnyegek, bútorok, ékszerek, kerámiák, műtárgyak fontos szerepet töltenek be. Régiség szakértő kollégáink minden esetben ingyenes értékbecslést végeznek a régiségekkel, antik tárgyakkal kapcsolatban. Így az ügyfélünk mindig az aktuális piaci ár szerinti legmagasabb készpénzt kapja meg az értékeiért. Ez azért fontos, mert így az ügyfél is elégedett, illetve mi is hosszútvon elégedett ügyfeleket tudhatunk magunk mellett. Régiség üzleteinkben Budapesten személyesen is behozhatja az értéktárgyait ingyenes értékbecslésre. Az üzletünkbe behozott régiségekért, antik tárgyakért azonnal fizetünk készpénzben. Régiség kereskedő kollégáink ingyenes kiszállnak az Ön otthonába is és elvégzik az értékek felbecsülését. Bátran keressen minket elérhetőségeinken!

Budai bemutatóterem

Exkluzív budai bemutatótermünkben biztosítjuk értékbecslő szolgáltatásunkat ingyenesen.

Látogasson el mielőbb budai bemutatótermünkbe mielőbb régiségével!

Még több kép budai üzletünkről...

Ezüst felvásárlás - Ezüst ékszerek és tárgyak felvásárlása

Ezüst felvásárlás azonnal készpénzért Budapesten és vidéken!

Ha megszabadulna ezüst ékszerétől, vagy esetleg pénzre van szüksége, segítünk, hogy ezüst felvásárlás útján pénzhez jusson azonnal meglévő ezüstjével. A vételi ezüst árfolyamat mindig az aktuális napi árfolyam szerint biztosítjuk. Illetve legtöbbször még egy kicsit felette is.

Fontos ezüst felvásárláskor!

Ezüst felvásárlási áraink minden esetben igazodnak az ezüst napi világpiaci árához. Ezüst felvásárlási áraink az ezüst piacon egyedülállóan magasak, a pontos összegért kérem keressen minket telefonon!


Ezüst felvásárláskor pontosan lemérjük a behozott ezüstékszer, ezüst tárgy tömegét, majd az aktuális ezüst árfolyam értékkel megszorozzuk és azonnal kifizetjük Önnek készpénzben. A nálunk történő ezüst felvásárlás során a teljes összeget azonnal átadjuk Önnek, sőt a kifizetett készpénzből semmilyen töblet díjat nem vonunk le.

Ezüst felvásárláskor az ezüst árát minden esetben a napi világpiaci ár alapján számítjuk ki, amellyel igyekszünk Önnek a hazai ezüst felvásárló kereskedők  közül lehetőleg a legmagasabb arany árat biztosítani. Fontos, számunkra ezüst felvásárláskor nem okoz gondot a szakadt, kopott, hibás, vagy akár törött ezüst ékszer illetve bármilyen ezüst tárgyat megvásárolunk a lényeg, hogy ezüst tartalma legyen!

Milyen ezüstöt veszünk?

Ezüstfelvásárlás Budapesten és országosan! Ezüstfelvásárlás azonnal készpénzért!

Mert mi értékeljük az Ön ezüstértékeit.
Arany amit vásárolunk:

- Ezüstékszer

- Ezüstdíszek

- Ezüst tárgyak

Eladja ezüst ékszereit?

Mi a legtöbbet fizetjük érte! Keressen minket bizalommal: Ezüstfelvásárlás Azonnal Készpénért!

Hívjon most, vagy írjon nekünk itt!

 

A vetélytársak megelőzése plusz profitot jelenthet számunkra. Természetesen mindenkinek az a fontos, hogy web oldala a konkurenciánál jobb és erősebb legyen. Mivel ezt egy keresőoptimalizálás megrendelésével tudjuk elérni, így tegyünk meg mindent azért, hogy a legprofibb csapatot találjuk meg, valamint tanácsaikat maradéktalanul tartsuk be, az általuk kiadott feladatokat pedig végezzük el.