logotype

Keressen Bizalommal

Budapest Teréz körút 34 

+36-70-600-0873

+36-30-713-8855

Ingyenes Hívás Viberen!

E-mail: regisegkp@gmail.com

KÜLDJE EL A TELEFONSZÁMÁT + FOTÓT A TÁRGYRÓL, ÉKSZERRŐL!

 

Mit vásárolunk?

Régi fegyverek és ruházat

Országos ház, lakás és nyaraló készpénzes felvásárlás és Ingyenes Értékbecslés!

Festménybecsüs - Festmény értékbecslés

Régiség szakértőként gyakorlatilag bármilyen régiséget, antik tárgyat vásárolunk. Régiségek között festmények, szőnyegek, bútorok, ékszerek, kerámiák, műtárgyak fontos szerepet töltenek be. Régiség szakértő kollégáink minden esetben ingyenes értékbecslést végeznek a régiségekkel, antik tárgyakkal kapcsolatban. Így az ügyfélünk mindig az aktuális piaci ár szerinti legmagasabb készpénzt kapja meg az értékeiért. Ez azért fontos, mert így az ügyfél is elégedett, illetve mi is hosszútvon elégedett ügyfeleket tudhatunk magunk mellett. Régiség üzleteinkben Budapesten személyesen is behozhatja az értéktárgyait ingyenes értékbecslésre. Az üzletünkbe behozott régiségekért, antik tárgyakért azonnal fizetünk készpénzben. Régiség kereskedő kollégáink ingyenes kiszállnak az Ön otthonába is és elvégzik az értékek felbecsülését. Bátran keressen minket elérhetőségeinken!

Budai bemutatóterem

Exkluzív budai bemutatótermünkben biztosítjuk értékbecslő szolgáltatásunkat ingyenesen.

Látogasson el mielőbb budai bemutatótermünkbe mielőbb régiségével!

Még több kép budai üzletünkről...

Arany felvásárlás - Törtarany és fazonarany felvásárlás

Arany felvásárlás azonnal készpénzért Budapesten és vidéken!

Ha megszabadulna arany ékszerétől, vagy esetleg pénzre van szüksége, segítünk, hogy arany felvásárlás útján pénzhez jusson azonnal meglévő aranyával. A vételi arany és törtarany árfolyamat mindig az aktuális napi árfolyam szerint biztosítjuk. Illetve legtöbbször még egy kicsit felette is.


Arany felvásárláskor pontosan lemérjük a behozott tört arany tömegét, majd az aktuális arany árfolyam értékkel megszorozzuk és azonnal kifizetjük Önnek készpénzben. A nálunk történő arany felvásárlás során a teljes összeget azonnal átadjuk Önnek, sőt a kifizetett készpénzből semmilyen egyéb költséget nem vonunk le.

Arany felvásárláskor az arany árát minden esetben a napi világpiaci ár alapján számítjuk ki, amellyel igyekszünk Önnek a hazai arany felvásárló kereskedők  közül lehetőleg a legmagasabb arany árat biztosítani. Fontos, számunkra arany felvásárláskor nem okoz gondot a szakadt, kopott, hibás, vagy akár törött arany ékszer illetve fémjel nélküli arany ékszer sem, bármilyen tárgyat megvásárolunk a lényeg, hogy arany tartalma legyen!

Milyen aranyat veszünk?

Aranyfelvásárlás Budapesten és országosan! Aranyfelvásárlás azonnal készpénzért!

Mert mi értékeljük az Ön arany értékeit.
Arany amit vásárolunk:

- Törtarany

- Fazonarany

- Fogarany

- Nagyszülői aranyékszerek

- Brill köves aranyékszerek

- Arany órák

- Antik arany ékszerek

- Nunizmatikai aranytárgyak

- Divatja múlt használt aranyékszerek

Tudta ezt az aranyról?

Hogy az arany a világon az egyik legrégebben ismert fém. Az arany felhasználásának sokrétűségéről többezer éves dokumentumok tanúskodnak. Az aranyat a természetben tiszta állapotában lehet megtalálni igaz nagyon ritka fém. Ezért, és könnyű alakíthatósága miatt hamar felismerték értékét. Sokáig az arany fémes fényét, mely hamar az emberek kedvence lett.

 
Az arany egy viszonylag puha fém, mely így elsősorban díszítő célokat töltött illetve tölt be jelenleg is, de rájöttek az ötvösök, hogy nem csak tömör formában használhatják fel az aranyat, hanem megmunkálva akár hétköznapi, keményebb fémből készült használati tárgyakat is bevonhatnak arannyal. Kezdetben vastagabban, majd a technika fejlődésével, kalapálással egyre vékonyabb rétegek bevonása volt lehetséges, így takarékoskodva a drága fémmel eljutva egészen az aranyfüstig.   Az arany dróttá történő húzása is lehetséges, azaz felismerték az arany rendkívüli nyújthatóságát, így ma már 1 gramm aranyból 2000m hosszú huzalt tudnak kinyújtani.

Eladja arany ékszereit, tört aranyát vagy fazon aranyát?

Mi a legtöbbet fizetjük érte! Keressen minket bizalommal: Aranyfelvásárlás Azonnal Készpénért!

+36-70-600-0873 vagy +36-30-71-38-855

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.